Серија 5370

Касети за цедалка за куќиште од серија 5370.

Оди до
537004.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Касети за цедалка за куќиште од серија 5370.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–40 °C
△ стр макс.: 3 bar

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Касети за цедалка за куќиште од серија 5370. Среден температурен опсег: 5–40 °C. △ стр макс.: 3 bar.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Касети за цедалка за куќиште од серија 5370. Среден температурен опсег: 5–40 °C. △ стр макс.: 3 bar.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi