Серија 6005

LEGIOFLOW, Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството.

Оди до
600500.png
600500_dim~-~page-1.png
600500_bol1~-~page-1.png
600500_app~-~page-1.png
600500_app2~-~page-1.png
600500_app3~-~page-1.png
600500.png
600500_dim~-~page-1.png
600500_bol1~-~page-1.png
600500_app~-~page-1.png
600500_app2~-~page-1.png
600500_app3~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството.

PATENT

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–85 °C
Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C
Поставување: 43 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
потрошувачка на енергија: 3 W
Класа за заштита: IP 44
Должина на напојниот кабел: 0,8 m
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Кv вентил за мешање Кv вентил за испирање
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Поставување: 43 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Кv вентил за мешање: 1,75 m³/h. Кv вентил за испирање: 1,80 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
d68829e0-e78f-423c-9272-df98064e2af3
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Мултифункционална компактна единица за контрола на температурата, термичка дезинфекција и дистрибуција за систем за вода во домаќинството. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–85 °C. Температурен опсег за прилагодување: 30–50 °C. Поставување: 43 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 3 W. Класа за заштита: IP 44. Должина на напојниот кабел: 0,8 m. Кv вентил за мешање: 1,75 m³/h. Кv вентил за испирање: 1,80 m³/h. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
5a0683d8-6e0e-4a43-8807-117733814261

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi