Серија 333

BALLSTOP, Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски - матица приклучок.

Оди до
333400.png
333400_dim~-~page-1.png
333400.png
333400_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски - матица приклучок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг

Сертификати

KIWA UK
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски - матица приклучок. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
433e4e68-0428-4d4d-ac72-787419322259
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски - матица приклучок. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
e676a4c3-8665-49e4-af25-57e739b0a9f3

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi