Seritë 333

BALLSTOP, Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë me dado.

Shko te
333400.png
333400_dim~-~page-1.png
333400.png
333400_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë me dado.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

KIWA UK
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë me dado. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
433e4e68-0428-4d4d-ac72-787419322259
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë me dado. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
e676a4c3-8665-49e4-af25-57e739b0a9f3

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi