Серија 334

BALLSTOP, Топчест вентил со вграден обратен вентил.

Оди до
334400.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил со вграден обратен вентил.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг

Сертификати

KIWA UK
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
ae1db634-19b5-4e19-b200-0b071f1e93c8
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден обратен вентил. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
93d43b75-8328-4b27-8c4c-3aaae092a436

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi