Seritë 334

BALLSTOP, Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar.

Shko te
334400.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

KIWA UK
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
ae1db634-19b5-4e19-b200-0b071f1e93c8
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
93d43b75-8328-4b27-8c4c-3aaae092a436

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi