Серија 5330

Резервен кертриџ.

Оди до
533000.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен кертриџ.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервен кертриџ.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi