Серија 5330

Наведнат вентил за намалување на притисокот.

Оди до
533051.png
533041_dim~-~page-1.png
533041_sez~-~page-1.png
533041_app2~-~page-1.png
533041_2D~-~page-1.png
533051.png
533041_dim~-~page-1.png
533041_sez~-~page-1.png
533041_app2~-~page-1.png
533041_2D~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
HY-CERT
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–6 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти