Seritë 5330

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit.

Shko te
533051.png
533041_dim~-~page-1.png
533041_sez~-~page-1.png
533041_app2~-~page-1.png
533041_2D~-~page-1.png
533051.png
533041_dim~-~page-1.png
533041_sez~-~page-1.png
533041_app2~-~page-1.png
533041_2D~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C
Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
HY-CERT
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e pjerrët për reduktimin e presionit. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal në rrjedhën e sipërme: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–40 °C. Gama e rregullimit të presionit: 1–6 bar. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
496e20d9-4ae0-4a6f-96ac-e2ca5dd13d03

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart