Seritë 5213

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra.

Shko te
521303.png
521303_dim~-~page-1.png
521303_sez~-~page-1.png
521303_app~-~page-1.png
521303.png
521303_dim~-~page-1.png
521303_sez~-~page-1.png
521303_app~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 2–85 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

WRAS
ACS
TMV2 NSF
TMV3 NSF

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–85 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Lustër: krom. Kv: 1,7 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–85 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–50 °C. Lustër: krom. Kv: 1,5 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse termostatike e rregullueshme me valvula kontrolli dhe filtra. Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M, bashkimi. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 2–85 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–50 °C. Lustër: krom. Kv: 3,0 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart