Seritë 5330

Fishek rezervë.

Shko te
533000.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi