Seritë 3230

BALLSTOP, Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë femra.

Shko te
323040.png
323040_bol~-~page-1.png
323040_dim~-~page-1.png
323040.png
323040_bol~-~page-1.png
323040_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë femra.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

KIWA UK
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë femra. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
f7a07244-fbcf-45d6-bff0-507eb561248b
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë femra. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
dada14a8-50f5-4727-b73a-a7152aa8c426
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul sferike me valvul kontrolli të integruar, konektorë femra. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
8fe5182d-69ca-42c8-8fbb-c71d160fcb64

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi