Серија 3230

BALLSTOP, Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски приклучоци.

Оди до
323040.png
323040_bol~-~page-1.png
323040_dim~-~page-1.png
323040.png
323040_bol~-~page-1.png
323040_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски приклучоци.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг

Сертификати

KIWA UK
HY-CERT
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски приклучоци. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски приклучоци. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Топчест вентил со вграден неповратен вентил, женски приклучоци. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi