Koka rezervë për valvula të konvertueshme dhe termostatike radiatori të serive 338, 339, 401, 402, 220, 221, 222, 223, 224, 227, 225 dhe 226.

Shko te
F39146.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Koka rezervë për valvula të konvertueshme dhe termostatike radiatori të serive 338, 339, 401, 402, 220, 221, 222, 223, 224, 227, 225 dhe 226.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Koka rezervë për valvula të konvertueshme dhe termostatike radiatori të serive 338, 339, 401, 402, 220, 221, 222, 223, 224, 227, 225 dhe 226.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi