Адаптер за градење на термостатски и термоелектричен активатор со вентили од сериите 338, 339, 401, 402, 220, 221, 222, 223, 224, 227, 225 и 226.

Оди до
F39146.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Адаптер за градење на термостатски и термоелектричен активатор со вентили од сериите 338, 339, 401, 402, 220, 221, 222, 223, 224, 227, 225 и 226.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Адаптер за градење на термостатски и термоелектричен активатор со вентили од сериите 338, 339, 401, 402, 220, 221, 222, 223, 224, 227, 225 и 226.
SCIP code
dd2cf12e-7cc3-464b-a43d-535bdb2e5528

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi