Seritë 165

Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes, DN 32.

Shko te
165601upm.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes, DN 32.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Distanca qendrore kryesore: 125 mm

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja në anën e kaldajës Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a. Lloji i pompës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes, DN 32. Me izolim. lidhja në anën e kaldajës: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 3,4 m³/h. Lloji i pompës: UPML 25-105.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi