Серија 165

Единица за директно снабдување на системи за греење, DN 32.

Оди до
165601upm.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица за директно снабдување на системи за греење, DN 32.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување од страна на котелот Стапка на проток со достапна глава 4 mca Вид на пумпа
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единица за директно снабдување на системи за греење, DN 32. Со изолација. поврзување од страна на котелот: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 3,4 m³/h. Вид на пумпа: UPML 25-105.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi