Caleffi Flowing Expertise

Caleffi nënkupton ekspertizë rrjedhëse

Data

Kërkim. Përkushtim. Investime. Teknologji e avancuar. Rehati. Besueshmëri. Cilësi totale. Ndryshim i vazhdueshëm. Prodhuar në Itali.

Këto janë të gjitha vlerat të cilat ne, si Caleffi, kemi pasur gjithmonë. Jemi ekspertizë rrjedhëse, e cila na lejon të shikojmë gjithmonë një hap përpara dhe kemi zgjedhur një mënyrë të re për të rrëfyer historinë tonë.

 

EKSPERTIZË RRJEDHËSE: EKSPERTIZA JONË RRJEDHËSE VAZHDIMISHT NË ZHVILLIM

Falë zgjidhjeve tona për sistemet e ngrohjes dhe ato hidraulike, kemi ridizajnuar komfortin e hapësirave ku jetojmë dhe punojmë prej 60 vitesh. Kjo është arritur falë rrjedhës së ekspertizës, teknologjisë, përvojës dhe inovacioneve që kemi fituar gjatë dekadave, duke shkëmbyer vazhdimisht ide me klientët dhe furnizuesit tanë. Një rrjedhë që tejkalon kufijtë, duke na lejuar të ngremë vazhdimisht standardet.

Caleffi Flowing Expertise

Rezultati i gjithë kësaj është ekspertiza rrjedhëse, e cila përbëhet nga pesë fjalë kyçe që janë në qendër të komunikimit tonë:

  1. RRJEDHJA E JETËS
  2. QËNDRUESHMËRIA
  3. PRODHUAR NGA CALEFFI
  4. E ARDHMJA
  5. TEKNOLOGJIA

Pesë fjalë që përfaqësojnë veçantinë tonë dhe burojnë nga jeta jonë e përditshme. Pesë fjalë që pasqyrojnë qasjen tonë praktike, një filozofi e korporatës e bazuar në procese, produkte, njerëz dhe zgjedhje që përfitojmë në terren. Kur këto kombinohen së bashku, formojnë një identitet të korporatës që është edhe më transparent dhe i vërtetë, pa filtra.

NJË RRJEDHJE E RE KOMUNIKIMI

Ekspertiza rrjedhëse nënkupton po ashtu ndarjen e njohurive tona, mënyrës së të qenit dhe arritjen te sa më shumë njerëz. Kjo është arsyeja pse ne te Caleffi i kushtojmë po aq shumë vëmendje të gjithë komunikimit, sa edhe krijimit të zgjidhjeve tona për sistemet e ngrohjes dhe ato hidraulike.

Dizajni i ri grafik i Caleffi-t është një rrugëtim ku zbulon shumë aspekte, i cili përmes pamjeve të tij, udhëzon këdo që hyn në botën tonë. Ai është tamam një rrjedhë që fillon nga piktogrami i logos dhe përshkon botën e zgjidhjeve tona, duke u bërë tipari i saj dallues.

Caleffi 60th AnniversaryFormat dinamike, nuancat e gjalla dhe një gjuhë ikonë portretizojnë një shoqëri që përpiqet të krijojë klimën e duhur për jetën, duke mësuar, zhvilluar dhe përmirësuar produktet dhe ekspertizën me kalimin e kohës dhe me ndryshimet e tregut.

Ky ndryshim në mënyrën e komunikimit tashmë mund të shihet në shumë nga pikat tona të kontaktit. Në pikat fizike, si reklamat në revistat tregtare, posterat në pikat e shitjeve me pakicë, toni i ri në artikujt për revistat teknike, banderolat e produkteve në portalet online dhe në faqet tona të mediave sociale.

Na ndiqni në llogaritë tona në mediatet sociale LinkedIn, Facebook dhe YouTube

Së shpejti do të shfaqet në faqen tonë të internetit, në faqosjet e marketingut digjital dhe në faqet e promovimit të produkteve në mënyrë që të mund të përfundojmë procesin e rinovimit, edhe në aspektin vizual.

Ky evolucion në komunikim është vetëm fillimi; në vitet në vijim ai do të rrjedhë përmes situatave me të cilat përballemi çdo ditë si ekspertizë rrjedhëse.