Caleffi Flowing Expertise

CALEFFI Е FLOWING EXPERTISE

Датум

Истражување. Посветеност. Инвестиции. Висока технологија. Удобност. Доверливост. Вкупен квалитет. Континуирана еволуција. Произведено во Италија.

Ова се сите вредности за кои ние, во Caleffi, секогаш се залагаме. Ние сме flowing expertise, кој ни овозможува секогаш да гледаме чекор напред, и избираме нов начин на раскажување на нашата приказна.

 

FLOWING EXPERTISE: НАШЕТО ПОСТОЈАНО РАЗВИВАЊЕ НА ВЕШТИНИТЕ

Со нашите решенија за греење и водовод, ја редизајниравме удобноста на просториите во кои живееме и работиме веќе 60 години. Ова е благодарение на flowing expertise, технологија, искуство и иновации што ги стекнавме низ децениите на постојана размена на идеи со нашите клиенти и добавувачи. Тек што ги поместува границите, овозможувајќи ни постојано да бидеме референца.

Caleffi Flowing Expertise

Резултатот од flowing expertise, е сумиран во петте клучни зборови кои се во срцето на нашата комуникација:

  1. ТЕК НА ЖИВОТОТ
  2. ОДРЖЛИВОСТ
  3. ПРОИЗВЕДЕНО ВО CALEFFI
  4. ИДНИНА
  5. ТЕХНОЛОГИЈА

Пет зборови кои ја откриваат нашата уникатност и кои произлегуваат од нашиот секојдневен живот. Пет зборови што го одразуваат нашиот практичен пристап, корпоративна филозофија базирана на процеси, производи, луѓе и изборот што го правиме на лице место. Кога се комбинираат, тие формираат корпоративен идентитет кој е уште потранспарентен и оригинален, нефилтриран.

НОВ ТЕК НА КОМУНИКАЦИЈАТА

Flowing expertise, исто така, значи споделување на нашите вештини, начин на постоење и допирање до што е можно повеќе луѓе. Ова е причината зошто посветуваме исто толку внимание на целата комуникација во Caleffi, колку и на креирањето на нашите решенија за греење и водовод.

Новиот графички дизајн на Caleffi е откривање низ патување, кој преку своите визуелни приказни ги води оние што влегуваат во нашиот свет. Тоа е вистински тек што започнува од пиктограмот на логото и се пробива низ светот на нашите решенија, станувајќи негова уникатна карактеристика.

Caleffi 60th Anniversary

Динамичните форми, живите градиенти и визуелниот јазик ја раскажуваат приказната за компанија која има за цел да се фокусира на животот преку знаење, развој и подобрување на производите и вештините во ритамот на времето и развојот на пазарот.

Оваа промена во комуникацијата веќе може да се види во многу наши комуникациски медиуми. Физичките, како што се рекламирање во трговски списанија, рол-ап банери и постери поставени во продажните места, новиот тон во написите во техничките списанија, банери за производите на онлајн порталите и на нашите страни на социјалните медиуми.

Следете нè на социјалните мрежи LinkedIn, Facebook и YouTube

Наскоро ќе биде достапен на нашата веб -страна, на веб маркетинг медиумите и на страните со нашите производи, со цел да го завршиме процесот на визуелна промена.

Оваа еволуција во комуникацијата е само почеток; која ќе има свој тек низ годините што доаѓаат, како flowing expertise која постојано ќе се прилагодува на потребите во секојдневниот живот.