21 April 2021

1961 - 2021 CALEFFI S.p.A. feston 60 vjetorin e tij

Përvoja e pasur, si dhe entuziazmi fantastik i të rinjve të talentuar do të vazhdojnë të luajnë një rol kyç në rrugëtimin tonë në të ardhmen

Caleffi 60th anniversary

Në vitin 1961, Francesco Caleffi, një sipërmarrës kokëfortë dhe vizionar themeloi Caleffi-n, një shoqëri e vogël që furnizonte elemente prej bronzi dhe çeliku për industrinë e rubinetave, rakordeve dhe valvulave. Që nga ajo ditë kanë kaluar gjashtëdhjetë vjet dhe, sot, Caleffi S.p.A., e cila ka më shumë se 1300 punonjës, 10 fabrika prodhimi në Itali dhe rreth 20 zyra shitjesh në të gjithë botën, është shndërruar në një grup që operon në më shumë se 90 shtete. Vlerat e saj thelbësore, të cilat janë trashëguar përgjatë viteve, kanë mbetur gjithmonë të njëjta: puna, angazhimi, kërkimi, zhvillimi, dashuria për zonën vendase, vëmendja ndaj detajeve dhe mënyra italiane e të bërit të gjërave. Këto janë themelet mbi të cilat ne vazhdojmë të ndërtojmë Caleffi-n e së ardhmes.

Jemi krenarë që festojmë një përvjetor kaq të rëndësishëm, dhe fakti që e prekëm këtë moment historik ka ardhur edhe falë të qenit në dialog të vazhdueshëm me klientët dhe furnizuesit tanë.

Gjatë gjithë këtyre viteve, kemi fituar ekspertizën e rrjedhjes, një rrjedhë aftësish, teknologjie, eksperience dhe risish që na kanë lejuar të shndërrohemi në një prodhues standard të komponentëve për sistemet e ngrohjes hidraulike dhe të ujit për shtëpi. Për ne, ashtu si për themeluesin tonë, të shesësh nënkupton të udhëzosh klientët kur bëhet fjalë për të bërë zgjedhje teknike, duke parashikuar nevojat e tyre dhe duke gjetur zgjidhjet më të mira që mund t'u ofrojmë.

60 vitet e fundit, kemi kaluar nëpër epoka, tendenca dhe ngjarje të ndryshme, por ky vit i fundit ka qenë pa dyshim viti më sfidues për të gjithë. Ne u përpoqëm të bënim një ndryshim në nivel lokal pasi kemi lidhje të forta me zonën lokale. Për ne, garantimi i përsosmërisë nënkupton po ashtu që duhet të përqendrohemi te komuniteti lokal, të promovojmë përgjegjësinë sociale dhe të respektojmë kapitalin njerëzor. Shpresojmë të kemi vepruar si forcë shtytëse për përpjekje të tjera altruiste, pasi rezultatet më të mira mund të arrihen vetëm duke punuar së bashku.

Dëshira jonë më e madhe është të jemi në gjendje të vazhdojmë të bëjmë biznes si zakonisht në treg, duke shfrytëzuar qëndrueshmërinë, pjekurinë, besueshmërinë dhe njohuritë që kemi fituar në këto 60 vitet e para. Të gjitha këto, me po të njëjtën dëshirë për të arritur atë që na mësoi Francesco Caleffi dhe që djali i tij Marco, i cili drejton tani grupin, vazhdon të na rrënjosë.

Read Caleffi History