MOBILE APP

DOMESTIC WATER SIZER

Valvulat termostatike ose elektronike për përzierje përdoren në sistemet e prodhimit të ujit të nxehtë shtëpiak në mënyrë që të mbajë ujin e përzier të dërguar tek përdoruesi vazhdimisht në temperaturën e caktuar për çfarëdo presioni furnizimi, kushte temperature ose shkalle rrjedhje kulluese.

DOWNLOAD

Ndiqni ofertën e studimit CALEFFI në mbarë botën. Ne dëshirojmë që t'ju japim formimin më të mirë teknik mbi produktet tona dhe mbi problemet teknike të sistemit në mënyrën më të këndshme të mundshme.

ZBULO

Latest productsGo to the catalogue