Seritë 529

Valvul për rregullimin e tërheqjes së rrjedhës.

Shko te
529150.png
529150_sez~-~page-1.png
529150_dim~-~page-1.png
529150.png
529150_sez~-~page-1.png
529150_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për rregullimin e tërheqjes së rrjedhës.
Në përputhje me normativën EN 14597.

Të dhënat teknike

Gama e rregullimit të temperaturës: 30–90 °C

Certifikimet

DIN

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhja e xhepit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për rregullimin e tërheqjes së rrjedhës. Në përputhje me normativën EN 14597. Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–90 °C. Lidhja e xhepit: 58 mm.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për rregullimin e tërheqjes së rrjedhës. Në përputhje me normativën EN 14597. Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–90 °C. Lidhja e xhepit: 58 mm.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për rregullimin e tërheqjes së rrjedhës. Në përputhje me normativën EN 14597. Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M. Gama e rregullimit të temperaturës: 30–90 °C. Lidhja e xhepit: 78 mm.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi