Seritë 543

Valvul për zbrazje termike, me sensorë me mbrojtës të dyfishtë.

Shko te
543513.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për zbrazje termike, me sensorë me mbrojtës të dyfishtë.
Për kaldaja me lëndë djegëse të ngurta.
Në përputhje me normativën EN 14597.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
Gjatësia kapilare: 1,3 m
Shkalla e rrjedhës së shkarkimit me △P=1 bar dhe T= 110 °C: 3000 l/h

Certifikimet

CE2797
DIN
TUV0000021744
HY-CERT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Instalim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për zbrazje termike, me sensorë me mbrojtës të dyfishtë. Për kaldaja me lëndë djegëse të ngurta. Në përputhje me normativën EN 14597. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Instalim: 98 °C. Gjatësia kapilare: 1,3 m. Shkalla e rrjedhës së shkarkimit me △P=1 bar dhe T= 110 °C: 3000 l/h.
SCIP code
a3e6ef56-abbb-4c45-b7f6-d984eef3b55e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi