Серија 543

Потисен температурен вентил, со двоен сигурносен сензор.

Оди до
543513.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Потисен температурен вентил, со двоен сигурносен сензор.
За котли на цврсти горива.
Сертифициран Согласно EN 14597.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C
Должина на капиларите: 1,3 m
Проток на празнење со △P=1 bar и T= 110 °C: 3000 l/h

Сертификати

CE2797
DIN
TUV0000021744
HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Потисен температурен вентил, со двоен сигурносен сензор. За котли на цврсти горива. Сертифициран Согласно EN 14597. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Поставување: 98 °C. Должина на капиларите: 1,3 m. Проток на празнење со △P=1 bar и T= 110 °C: 3000 l/h.
SCIP code
a3e6ef56-abbb-4c45-b7f6-d984eef3b55e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi