Серија 542

Вентил за ослободување на температура, со неуспешна акција.

Оди до
542870.png
542870_dim~-~page-1.png
542870_bol~-~page-1.png
542870.png
542870_dim~-~page-1.png
542870_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за ослободување на температура, со неуспешна акција.
Рачно ресетирање за исклучување на прекинувачот или активирање на алармот.
Оценка на празнење 1 1/2" x 1 1/4" - 136 kW; 1 1/2" x 1 1/2" - 419 kW.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Минимален работен притисок: 0,3 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C

Сертификати

CE2797
INAIL

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Поставување
Максимален рејтинг на празнење
136 kW
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за ослободување на температура, со неуспешна акција. Рачно ресетирање за исклучување на прекинувачот или активирање на алармот. Оценка на празнење 1 1/2" x 1 1/4" - 136 kW; 1 1/2" x 1 1/2" - 419 kW. Поврзување: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Минимален работен притисок: 0,3 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Поставување: 98 °C. Максимален рејтинг на празнење: 136 kW.
SCIP code
179cb9bd-382d-4bc4-94d5-dfa3e48bbd4f
Максимален рејтинг на празнење
419 kW
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за ослободување на температура, со неуспешна акција. Рачно ресетирање за исклучување на прекинувачот или активирање на алармот. Оценка на празнење 1 1/2" x 1 1/4" - 136 kW; 1 1/2" x 1 1/2" - 419 kW. Поврзување: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Минимален работен притисок: 0,3 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Поставување: 99 °C. Максимален рејтинг на празнење: 419 kW.
SCIP code
05596b4a-eaba-4c39-bf96-c540e852214d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi