Seritë 542

Valvul për uljen e temperaturës, me veprim të sigurt ndaj dështimit.

Shko te
542870.png
542870_dim~-~page-1.png
542870_bol~-~page-1.png
542870.png
542870_dim~-~page-1.png
542870_bol~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për uljen e temperaturës, me veprim të sigurt ndaj dështimit.
Rivendosje manuale për fikjen e djegësit ose aktivizimin e alarmit.
Vlerat e shkarkimit 1 1/2" x 1 1/4" - 136kW; 1 1/2" x 1 1/2" - 419 kW.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni minimal i funskionimt: 0,3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C

Certifikimet

CE2797
INAIL

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Instalim
Vlerësimi maksimal i shkarkimit
136 kW
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për uljen e temperaturës, me veprim të sigurt ndaj dështimit. Rivendosje manuale për fikjen e djegësit ose aktivizimin e alarmit. Vlerat e shkarkimit 1 1/2" x 1 1/4" - 136kW; 1 1/2" x 1 1/2" - 419 kW. Lidhjet: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni minimal i funskionimt: 0,3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Instalim: 98 °C. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 136 kW.
SCIP code
179cb9bd-382d-4bc4-94d5-dfa3e48bbd4f
Vlerësimi maksimal i shkarkimit
419 kW
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për uljen e temperaturës, me veprim të sigurt ndaj dështimit. Rivendosje manuale për fikjen e djegësit ose aktivizimin e alarmit. Vlerat e shkarkimit 1 1/2" x 1 1/4" - 136kW; 1 1/2" x 1 1/2" - 419 kW. Lidhjet: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni minimal i funskionimt: 0,3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Instalim: 99 °C. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 419 kW.
SCIP code
05596b4a-eaba-4c39-bf96-c540e852214d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi