Серија 544

Вентил за ослободување на температура, со позитивно дејство со автоматско полнење.

Оди до
544400.png
544400_dim~-~page-1.png
544400_bol~-~page-1.png
544400.png
544400_dim~-~page-1.png
544400_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за ослободување на температура, со позитивно дејство со автоматско полнење.
За генератори на цврсто гориво.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–110 °C
Опсег на амбиентална температура: 1–50 °C
Temperatura massima di esercizio: 110 °C
Должина на капиларите: 1,3 m
Проток на празнење со △P=1 bar и T= 110 °C: 1600 l/h

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за ослободување на температура, со позитивно дејство со автоматско полнење. За генератори на цврсто гориво. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Опсег на амбиентална температура: 1–50 °C. Temperatura massima di esercizio: 110 °C. Поставување: 100 °C. Должина на капиларите: 1,3 m. Проток на празнење со △P=1 bar и T= 110 °C: 1600 l/h.
SCIP code
b77d3b79-b40d-430a-8b39-70fc031e8f45

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi