Seritë 544

Valvul për uljen e temperaturës, me veprim pozitiv me mbushje automatike.

Shko te
544400.png
544400_dim~-~page-1.png
544400_bol~-~page-1.png
544400.png
544400_dim~-~page-1.png
544400_bol~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për uljen e temperaturës, me veprim pozitiv me mbushje automatike.
Për gjeneratorë me karburant të ngurtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
Gama e temperaturës së ambientit: 1–50 °C
Temperatura massima di esercizio: 110 °C
Gjatësia kapilare: 1,3 m
Shkalla e rrjedhës së shkarkimit me △P=1 bar dhe T= 110 °C: 1600 l/h

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Instalim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për uljen e temperaturës, me veprim pozitiv me mbushje automatike. Për gjeneratorë me karburant të ngurtë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Gama e temperaturës së ambientit: 1–50 °C. Temperatura massima di esercizio: 110 °C. Instalim: 100 °C. Gjatësia kapilare: 1,3 m. Shkalla e rrjedhës së shkarkimit me △P=1 bar dhe T= 110 °C: 1600 l/h.
SCIP code
b77d3b79-b40d-430a-8b39-70fc031e8f45

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi