Seritë 302

Separator ajri i kombinuar me aksesorë për sistemin e ngrohjes.

Shko te
302631.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator ajri i kombinuar me aksesorë për sistemin e ngrohjes.
Pajisur me zgavër ajri, valvul shfryrëse sigurie dhe manometër.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Instalim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator ajri i kombinuar me aksesorë për sistemin e ngrohjes. Pajisur me zgavër ajri, valvul shfryrëse sigurie dhe manometër. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
d94bdc8d-2329-40e8-8ab6-642c5bb596a5
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator ajri i kombinuar me aksesorë për sistemin e ngrohjes. Me izolim. Pajisur me zgavër ajri, valvul shfryrëse sigurie dhe manometër. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
d05eb532-2ab8-4215-ac38-98442254aac6

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi