Серија 302

Комбиниран сепаратор за воздух со додатоци за системот за греење.

Оди до
302631.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комбиниран сепаратор за воздух со додатоци за системот за греење.
Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување и манометар.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–110 °C
Максимален рејтинг на празнење: 50 kW

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување Поставување
3D модели
Текст за опис
Комбиниран сепаратор за воздух со додатоци за системот за греење. Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување и манометар. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Поставување: 3 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Комбиниран сепаратор за воздух со додатоци за системот за греење. Со изолација. Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување и манометар. поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Поставување: 3 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi