Seritë 574

Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm.

Shko te
574040.png
574006_dim~-~page-1.png
574040_sez~-~page-1.png
574040_dim~-~page-1.png
574040.png
574006_dim~-~page-1.png
574040_sez~-~page-1.png
574040_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm.

Të dhënat teknike

Presioni diferencial operativ: 14 kPa
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
PN (Presioni nominal): PN 10
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Certifikimet

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
SVGW
VA1.57/19919
HY-CERT
RISE SC0933-09
PZH
KIWA UK

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm. lidhjet: R 1/2" (EN 10226-1) M, bashkimi. Presioni diferencial operativ: 14 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm. lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M, bashkimi. Presioni diferencial operativ: 14 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm. lidhjet: R 1" (EN 10226-1) M, bashkimi. Presioni diferencial operativ: 14 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi