FlowShield™, Valvul kontrolli e sipërme për parandaluesit e kthimit të fluksit, të serive 574 dhe 575.

Shko te
59977.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kontrolli e sipërme për parandaluesit e kthimit të fluksit, të serive 574 dhe 575.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e sipërme për parandaluesit e kthimit të fluksit, të serive 574 dhe 575.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e sipërme për parandaluesit e kthimit të fluksit, të serive 574 dhe 575.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e sipërme për parandaluesit e kthimit të fluksit, të serive 574 dhe 575.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e sipërme për parandaluesit e kthimit të fluksit, të serive 574 dhe 575.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e sipërme për parandaluesit e kthimit të fluksit, të serive 574 dhe 575.

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator