FlowShield™, Обратен вентил нагоре за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.

Оди до
59977.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Обратен вентил нагоре за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Користете
3D модели
Текст за опис
Обратен вентил нагоре за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
3D модели
Текст за опис
Обратен вентил нагоре за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
3D модели
Текст за опис
Обратен вентил нагоре за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
3D модели
Текст за опис
Обратен вентил нагоре за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
3D модели
Текст за опис
Обратен вентил нагоре за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator