Серија 574

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија. Тело од бронза.

Оди до
574900.png
574800_dim~-~page-1.png
574900.png
574800_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија. Тело од бронза.

Технички податоци

Диференцијален работен притисок: 14 kPa
Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: бронза

Сертификати

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
SVGW
VA1.57/19919
HY-CERT
RISE SC0933-09
PZH
KIWA UK

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија. Тело од бронза. поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: бронза.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија. Тело од бронза. поврзување: R 2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: бронза.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi