Серија 577

Y-цедалка.

Оди до
577004.png
577004.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Y-цедалка.

Технички податоци

Среден температурен опсег: -20–110 °C
Максимален процент на гликол: 30 %
средно: вода, раствори на гликол
Материјал: бронза

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување PN (номинален притисок) Големина на мрежа за цедалка ⌀
Kv
2,5 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -20–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,40 mm. Kv: 2,5 m³/h. Материјал: бронза.
SCIP code
63be63a3-4875-4c7b-89bf-14c359bb345c
Kv
3,9 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -20–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,40 mm. Kv: 3,9 m³/h. Материјал: бронза.
SCIP code
63be63a3-4875-4c7b-89bf-14c359bb345c
Kv
7 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -20–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,40 mm. Kv: 7 m³/h. Материјал: бронза.
SCIP code
63be63a3-4875-4c7b-89bf-14c359bb345c
Kv
16 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -20–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: раствори на гликол, вода. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,47 mm. Kv: 16 m³/h. Материјал: бронза.
SCIP code
63be63a3-4875-4c7b-89bf-14c359bb345c
Kv
24 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -20–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: раствори на гликол, вода. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,47 mm. Kv: 24 m³/h. Материјал: бронза.
SCIP code
63be63a3-4875-4c7b-89bf-14c359bb345c
Kv
35 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -20–110 °C. PN (номинален притисок): PN 16. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,53 mm. Kv: 35 m³/h. Материјал: бронза.
SCIP code
63be63a3-4875-4c7b-89bf-14c359bb345c
Kv
57 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: G 2 1/2" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -20–110 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,53 mm. Kv: 57 m³/h. Материјал: бронза.
SCIP code
63be63a3-4875-4c7b-89bf-14c359bb345c
Kv
73 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: G 3" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: -20–110 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Максимален процент на гликол: 30 %. средно: вода, раствори на гликол. Големина на мрежа за цедалка ⌀: 0,53 mm. Kv: 73 m³/h. Материјал: бронза.
SCIP code
63be63a3-4875-4c7b-89bf-14c359bb345c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi