Серија 574

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија.

Оди до
574700.png
574600_dim~-~page-1.png
574700.png
574600_dim~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија.

Технички податоци

Диференцијален работен притисок: 14 kPa
Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
SVGW
VA1.57/19919
HY-CERT
RISE SC0933-09
PZH
KIWA UK
WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија. Поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, синдикатот. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
2535b5c8-54de-4cbf-a5c7-acdec145836e
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија. Поврзување: R 1 1/4" (EN 10226-1) M, синдикатот. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
35325365-ca11-4c30-9f72-9fca79b158e0
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира, стандардна верзија. Поврзување: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
4ea388c8-a215-4499-838f-6d9cec324302

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi