FlowShield™, Обратен вентилот низводно за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.

Оди до
59979.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Обратен вентилот низводно за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Користете
3D модели
Текст за опис
Обратен вентилот низводно за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Обратен вентилот низводно за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
3D модели
Текст за опис
Обратен вентилот низводно за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
3D модели
Текст за опис
Обратен вентилот низводно за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
3D модели
Текст за опис
Обратен вентилот низводно за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator