Серија 574

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира.

Оди до
574040.png
574006_dim~-~page-1.png
574040_sez~-~page-1.png
574040_dim~-~page-1.png
574040.png
574006_dim~-~page-1.png
574040_sez~-~page-1.png
574040_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира.

Технички податоци

Диференцијален работен притисок: 14 kPa
Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
SVGW
VA1.57/19919
HY-CERT
RISE SC0933-09
PZH
KIWA UK

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M, синдикатот. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, синдикатот. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. поврзување: R 1" (EN 10226-1) M, синдикатот. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi