FlowShield™, Седиште на вентилот за празнење за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.

Оди до
59472.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Седиште на вентилот за празнење за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Користете
3D модели
Текст за опис
Седиште на вентилот за празнење за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
3D модели
Текст за опис
Седиште на вентилот за празнење за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
3D модели
Текст за опис
Седиште на вентилот за празнење за спречување на повратен проток од сериите 574 и 575.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator