Обратен вентил низводно за спречување на повратен проток од серија 575.

Оди до
59627.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Обратен вентил низводно за спречување на повратен проток од серија 575.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Обратен вентил низводно за спречување на повратен проток од серија 575.
SCIP code
911906c7-fbc4-4ffe-abe2-4b85bdbaf7ce
3D модели
Текст за опис
Обратен вентил низводно за спречување на повратен проток од серија 575.
SCIP code
52405c32-b264-432a-ac87-ddc511035ce8

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi