Valvul kontrolli e poshtme për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Shko te
59627.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kontrolli e poshtme për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e poshtme për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.
SCIP code
911906c7-fbc4-4ffe-abe2-4b85bdbaf7ce
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e poshtme për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.
SCIP code
52405c32-b264-432a-ac87-ddc511035ce8

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi