Уред за празнење за спречување на повратен проток од серија 575.

Оди до
59625.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Уред за празнење за спречување на повратен проток од серија 575.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Уред за празнење за спречување на повратен проток од серија 575.
SCIP code
6d4d768c-0513-4ee2-adc3-afb9b3145532
3D модели
Текст за опис
Уред за празнење за спречување на повратен проток од серија 575.
SCIP code
fe33543d-76d3-4222-ace1-18e24c9cadfb

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi