Pajisje shkarkimi për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Shko te
59625.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pajisje shkarkimi për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pajisje shkarkimi për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.
SCIP code
6d4d768c-0513-4ee2-adc3-afb9b3145532
Modele 3D
Teksti i tenderit
Pajisje shkarkimi për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.
SCIP code
fe33543d-76d3-4222-ace1-18e24c9cadfb

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi