Seritë 575

Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm. Trup me hekur të derdhur, me veshje epoksi.

Shko te
575150.png
575150_dim~-~page-1.png
575150.png
575150_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm. Trup me hekur të derdhur, me veshje epoksi.

Të dhënat teknike

Presioni diferencial operativ: 14 kPa
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
PN (Presioni nominal): PN 10
Materialet: Gize

Certifikimet

ACS
NF
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm. Trup me hekur të derdhur, me veshje epoksi. Lidhjet: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Presioni diferencial operativ: 14 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm. Trup me hekur të derdhur, me veshje epoksi. Lidhjet: DN 200 (EN 1092-1) PN 16. Presioni diferencial operativ: 14 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm. Trup me hekur të derdhur, me veshje epoksi. Lidhjet: DN 250 (EN 1092-1) PN 16. Presioni diferencial operativ: 14 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi