Серија 575

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од леано железо, со епоксидна обвивка.

Оди до
575150.png
575150_dim~-~page-1.png
575150.png
575150_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од леано железо, со епоксидна обвивка.

Технички податоци

Диференцијален работен притисок: 14 kPa
Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: леано железо

Сертификати

ACS
NF
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување DN
3D модели
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од леано железо, со епоксидна обвивка. поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 150 (тело). Материјал: леано железо.
3D модели
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од леано железо, со епоксидна обвивка. поврзување: DN 200 (EN 1092-1) PN 16. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 200 (тело). Материјал: леано железо.
3D модели
Текст за опис
Спречувач на повратен проток на зоната со намален притисок што може да се контролира. Тело од леано железо, со епоксидна обвивка. поврзување: DN 250 (EN 1092-1) PN 16. Диференцијален работен притисок: 14 kPa. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. DN: DN 250 (тело). Материјал: леано железо.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi