Серија 579

Y-цедалка.

Оди до
579050.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Y-цедалка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–60 °C
Материјал: леано железо

Note

За спречување на повратен проток од серија 575 и за вентил за намалување на притисокот од серија 576.

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN Големина на мрежа за цедалка ⌀
Kv
28 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–60 °C. DN: DN 50 (тело). Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1 mm. Kv: 28 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
37,2 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–60 °C. DN: DN 65 (тело). Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1 mm. Kv: 37,2 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
62,2 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–60 °C. DN: DN 80 (тело). Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1 mm. Kv: 62,2 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
149 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–60 °C. DN: DN 100 (тело). Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1,6 mm. Kv: 149 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
320 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–60 °C. DN: DN 125 (тело). Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1,6 mm. Kv: 320 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
367 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–60 °C. DN: DN 150 (тело). Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1,6 mm. Kv: 367 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
652 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: DN 200 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–60 °C. DN: DN 200 (тело). Големина на мрежа за цедалка ⌀: 1,6 mm. Kv: 652 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
844 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Y-цедалка. Поврзување: DN 250 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–60 °C. DN: DN 250 (тело). Големина на мрежа за цедалка ⌀: 2 mm. Kv: 844 m³/h. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi