Серија 576

Вентил за намалување на притисокот.

Оди до
576082.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за намалување на притисокот.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 1–60 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 2–14 bar
Материјал: леано железо

Сертификати

ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување DN
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот. Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 1–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 2–14 bar. DN: DN 65 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот. Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 1–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 2–14 bar. DN: DN 80 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот. Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 1–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 2–14 bar. DN: DN 100 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот. Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 1–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 2–14 bar. DN: DN 125 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Вентил за намалување на притисокот. Поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 1–60 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 2–14 bar. DN: DN 150 (тело). Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi