Seritë 576

Valvul për reduktimin e presionit.

Shko te
576082.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul për reduktimin e presionit.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 1–60 °C
Gama e rregullimit të presionit: 2–14 bar
Materialet: Gize

Certifikimet

ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për reduktimin e presionit. Lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 1–60 °C. Gama e rregullimit të presionit: 2–14 bar. DN: DN 65 (trupi). Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul për reduktimin e presionit. Lidhjet: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 1–60 °C. Gama e rregullimit të presionit: 2–14 bar. DN: DN 80 (trupi). Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për reduktimin e presionit. Lidhjet: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 1–60 °C. Gama e rregullimit të presionit: 2–14 bar. DN: DN 100 (trupi). Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për reduktimin e presionit. Lidhjet: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 1–60 °C. Gama e rregullimit të presionit: 2–14 bar. DN: DN 125 (trupi). Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul për reduktimin e presionit. Lidhjet: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 1–60 °C. Gama e rregullimit të presionit: 2–14 bar. DN: DN 150 (trupi). Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi