Seritë 579

Filtri-Y.

Shko te
579050.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Filtri-Y.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C
Materialet: Gize

Note

Për parandaluesin e kthimit të fluksit të serisë 575 dhe për valvulën e reduktimit të presionit të serisë 576.

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀
Kv
28 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri-Y. Lidhjet: DN 50 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C. DN: DN 50 (trupi). Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 1 mm. Kv: 28 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
37,2 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri-Y. Lidhjet: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C. DN: DN 65 (trupi). Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 1 mm. Kv: 37,2 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
62,2 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri-Y. Lidhjet: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C. DN: DN 80 (trupi). Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 1 mm. Kv: 62,2 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
149 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri-Y. Lidhjet: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C. DN: DN 100 (trupi). Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 1,6 mm. Kv: 149 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
320 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri-Y. Lidhjet: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C. DN: DN 125 (trupi). Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 1,6 mm. Kv: 320 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
367 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri-Y. Lidhjet: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C. DN: DN 150 (trupi). Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 1,6 mm. Kv: 367 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
652 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri-Y. Lidhjet: DN 200 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C. DN: DN 200 (trupi). Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 1,6 mm. Kv: 652 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Kv
844 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Filtri-Y. Lidhjet: DN 250 (EN 1092-1) PN 16. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–60 °C. DN: DN 250 (trupi). Përmasa e rrjetës së filtrit ⌀: 2 mm. Kv: 844 m³/h. Materialet: Gize.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi