Контролен вентил за низводно за спречување на повратен проток од серија 575.

Оди до
59628.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Контролен вентил за низводно за спречување на повратен проток од серија 575.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за низводно за спречување на повратен проток од серија 575.
SCIP code
1465c232-a38b-4218-ba9c-cba1d1e4f243
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за низводно за спречување на повратен проток од серија 575.
SCIP code
650db1cd-a5a8-4994-b6f5-ce45beae0f96

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi